Fiberclay Plantenbakken Rodborough Set 4 Stuks RBPL01 - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK

€ 299,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: OP VOORRAAD, ALLEEN AF TE HALEN, OP AFSPRAAK

Omschrijving

Hoge siergrassen, bloemen en zelfs een kleine appelboom of twee, komen prachtig tot hun recht in deze Fiberclay plantenbakken Rodborough. Zet ze als set van 4 bij de voordeur, op het terras of balkon of gewoon lekker los in de tuin. Het maakt niet uit waar je deze ronde bloembakken neer zet, de handgemaakte potten met hun minimale ontwerp en horizontale lijnen zijn mooi, elegant en bovenal tijdloos. De set bestaat uit 4 plantenbakken of bloempotten met allen een andere maat. De ronde bloembakken grijs kunnen in gewicht variëren en door de natuurlijke kleur van het materiaal kunnen ook de tinten en markeringen per pot variëren.

Al die mooie planten en bloemen zorgen voor sfeer en gezelligheid en brengen een stukje natuur bij huis. Je kan elke hoge bloempot met iets anders vullen, groene of kleurrijke bloemen of planten en wat dacht je van siergrassen, kruiden of een klein boompje!

Productdetails Fiberclay Plantenbakken Rodborough Set 4 Stuks:

  • Materiaal: fiberclay light cement (50% magnesia - 35% magnesium chloride en 15% fibreglass)
  • Kleur: grijs
  • Small: doorsnee 28 cm x hoogte 27 cm - inhoud 11 liter
  • Medium: doorsnee 35 cm x hoogte 34 cm - inhoud 21 liter
  • Large: doorsnee 42 cm x hoogte 41 cm - inhoud 39 liter
  • Extra large: doorsnee 52 cm x hoogte 49 cm - inhoud 70 liter
  • Vorstbestendig: - 20º

Bijzonderheden: de handgemaakte fiberclay plantenbakken zijn voorzien van drainagegat. De plantenbakken zijn vorstbestendig tot -20 graden en hittebestendig tot 40 graden. De plantenbakken zijn alleen als set leverbaar. LET OP: De plantenbakken zijn alleen op afspraak af te halen bij onze warehouse partner in Alphen aan den Rijn. In verband met de kwetsbaarheid worden de plantenbakken niet opgestuurd.