Garden Glory Tuinslang "Candy Crush" Roze Gardenhose Candy Crush

Garden Glory Tuinslang "Candy Crush" Roze Gardenhose Candy Crush
Garden Glory Tuinslang "Candy Crush" Roze Gardenhose Candy Crush Garden Glory Tuinslang "Candy Crush" Roze Gardenhose Candy Crush Garden Glory Tuinslang "Candy Crush" Roze Gardenhose Candy Crush
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model Gardenhose Candy Crush

Ook beschikbaar in

Gespot! Deze roze tuinslang "Candy Crush" van het Zweedse merk Garden Glory. Linda Brattlöf kwam op het idee om deze Trendy tuinaccessoires op de markt te brengen en met groot succes!

De Garden Glory design tuinslangen, muurbeugels en spuitsets zijn leverbaar in de kleuren: black swan (zwart), white snake (wit), candy crush (roze), graceful rock (grijs), yellow fellow (zomergeel) en caribbean kiss (turquoise).

 

Productdetails Gardedn Glory Tuinslang Candy Crush:

Materiaal: kunststof

Kleur: roze

Lengte: 20 meter

Bijzonderheden: De slang is opgebouwd uit 3 lagen, inclusief een sterk beschermende mantel. Dat resulteert in een tuinslang die vuil-afstotend, flexibel en handelbaar is, én een die tijdens gebruik niet draait of dicht-knikt. Een UV-coating beschermt bovendien de kleur. Vrij van lood en cadmium (dit maakt het water uit de tuinslang veilig om te drinken).