Bamboe Gevlochten Hanglamp "Serengeti" Serengeti

Bamboe Gevlochten Hanglamp "Serengeti" Serengeti
Bamboe Gevlochten Hanglamp "Serengeti" Serengeti Bamboe Gevlochten Hanglamp "Serengeti" Serengeti Bamboe Gevlochten Hanglamp "Serengeti" Serengeti Bamboe Gevlochten Hanglamp "Serengeti" Serengeti Bamboe Gevlochten Hanglamp "Serengeti" Serengeti Bamboe Gevlochten Hanglamp "Serengeti" Serengeti
€ 175,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Serengeti
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Deze handgeweven of gevlochten bamboe hanglampen van Good&Mojo zijn vernoemd naar de regio in Noord-Tanzania en Zuidwest-Kenia. Serengeti betekent in het Maasai; eindeloze vlaktes. En dat je ook eindeloos kan combineren met deze stijlvolle, grote hanglamp is zeker een feit. De hanglamp is mooi voor boven de eettafel, maar ook in de hal, de slaapkamer of werkkamer komt de hanglamp helemaal tot z'n recht. Door het gebruik van bamboe past deze hanglamp binnen veel verschillende woonstijlen. En het gevlochten bamboe geeft de hanglamp karakter, een stukje eigentijdsheid. En dat past zeker bij z'n naam!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglamp bamboe extra mooi en bijzonder!

De Good&Mojo Serengeti hanglamp is verkrijgbaar in een enkele hanglamp bamboe en een dubbele hanglamp bamboe. 

 

Productdetails Bamboe Gevlochten Hanglamp Serengeti:

Materiaal: bamboe

Kleur: naturel

Fitting & Wattage: E27 60W

Lengte aansluitsnoer:  250 cm plastic/ transparant, rozet doorsnee 10 cm x h5 cm

Afmeting: doorsnee 50 cm x hoogte 44 cm

Bijzonderheden: de bamboe hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!