Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered

Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered
Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp "Kalimantan" Kalimantan Tapered
€ 129,00 € 89,00
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Kalimantan Tapered
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Deze Good&Mojo hanglamp of bamboe hanglamp Kalimantan is met z'n verfijnde ontwerp en handgeweven bamboe lijnenspel een echte eyecatcher voor boven je eetkamertafel of eettafel. De hanglamp bamboe is er in twee varianten, Small en Large, ieder met z'n eigen ontwerp. De hanglampen zijn luchtig en speels door het gevlochten bamboe en zijn erg leuk om in tweevoud boven je eetkamertafel te hangen. Beiden bamboe hanglampen zijn een combinatie van natuurlijk en zwart bamboe en door de aparte, verfijnde weving krijgt iedere bamboe hanglamp z'n eigen karakter. De hanglampen zijn ook erg mooi om met elkaar te combineren. En de hanglampen bamboe zijn uiteraard ook perfect om op te hangen in de hal, slaapkamer of werkkamer!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglamp extra mooi en bijzonder!

Kalimantan is een serie bamboe lampen en bestaat ook nog uit een hanglamp gevlochten bamboe Kalimantan, set hanglampen bamboe Kalimantan en een wandlamp bamboe Kalimantan.

 

Productdetails Bamboe Hanglamp Kalimantan:

Materiaal: bamboe/ ijzer

Kleur: naturel en zwart

Fitting & Wattage: E27 40W

Lengte aansluitsnoer: 200 cm zwart/ wit en rozet Ø11 cm x h4 cm

Afmeting Kalimantan small: doorsnee 34 cm x hoogte 45 cm

Afmeting Kalimantan large: doorsnee 37 cm x hoogte 67 cm

Bijzonderheden: de bamboe hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbron

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!