Bamboe Vloerlamp "Fuji" Fuji F

Bamboe Vloerlamp "Fuji" Fuji F
Bamboe Vloerlamp "Fuji" Fuji F Bamboe Vloerlamp "Fuji" Fuji F Bamboe Vloerlamp "Fuji" Fuji F Bamboe Vloerlamp "Fuji" Fuji F
€ 269,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Fuji F
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Deze bamboe vloerlamp met z'n tijdloze vierkante basis en eco linnen lampenkap is vernoemd naar de hoogste, heilige berg in Japan, de Fuji. Met z'n strakke frame kan je gewoon niet om deze vloerlamp of staande lamp bamboe heen! Naast z'n moderne ietwat strakke uiterlijk oogt de Good&Mojo Fuji vloerlamp ook zacht en warm. Dit komt door het gebruik van de natuurlijke materialen zoals bamboe voor het frame en eco linnen voor de lampenkap, welke in meerdere, natuurlijke kleuren te verkrijgen is. De staande lamp bamboe brengt bovenal sfeer en gezelligheid binnen veel verschillende ruimtes en interieurs. Ook binnen een landelijk interieur of Scandinavsich interieur komt deze design vloerlamp geheel tot z'n recht!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de bamboe vloerlamp extra mooi en bijzonder!

De bamboe lamp Fuji is een serie binnenlampen welke ook als tafellamp Fuji verkrijgbaar is. Erg leuk dus om te combineren met elkaar!

 

Productdetails Bamboe Vloerlamp Fuji:

Materiaal: bamboe frame en eco linnen lampenkap

Kleuren: black (zwart), white (wit), blue denim (donkerblauw), dark grey (donkergrijs), green forest (groen), light grey (lichtgrijs), linen light, dark linen.

Fitting & Wattage: E27 60W

Lengte aansluitsnoer:  210 cm grijs textiel met voetschakelaar 

Afmeting: hoogte 158 cm x breedte 60 cm, lampvoet 30 cm x 30 cm x 2,5 cm

Bijzonderheden: de bamboe vloerlamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!