Bamboe Vloerlamp Himalaya Himalaya F

€ 385,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Omschrijving

Deze bamboe vloerlamp van Good&Mojo is vernoemd naar de bergketen die zich verspreidt over Nepal, India, Bhutan, Pakistan en China, de Himalaya. Vloerlamp Himalaya heeft een vrij strak ontwerp met hoekige lijnen. Het gebruik van bamboe als frame in combinatie met de eco linnen lampenkap, welke verkrijgbaar is in meerdere kleuren, maakt de design vloerlamp ook zacht, warm en bovenal super sfeervol. De vloerlamp bamboe is mooi als staande lamp voor achter de bank en wat dacht je als vloerlamp voor boven de eettafel?! De staande lamp is bij uitstek geschikt als vloerlamp voor de woonkamer. Heb je een ander plekje of hoekje in huis wat wel wat sfeer kan gebruiken? Ook hier brengt deze vloerlamp Good and Mojo Himalaya ten alle tijden gezelligheid, licht en warmte!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de vloerlamp bamboe extra mooi en bijzonder! De bamboe lamp Himalaya is een serie binnenlampen welke ook als tafellamp Himalaya verkrijgbaar is.

Productdetails Bamboe Vloerlamp Himalaya Met Linnen Lampenkap:

  • Materiaal: bamboe frame en eco linnen lampenkap
  • Kleuren: black (zwart), white (wit), blue denim (donkerblauw), dark grey (donkergrijs), green forest (groen), light grey (lichtgrijs), linen light, dark linen.
  • Fitting & Wattage: E27 60W
  • Lengte aansluitsnoer:  220 cm grijs textiel met voetschakelaar 
  • Afmeting: hoogte 174 cm x breedte 52 cm, lampvoet 42 cm x 26 cm x 4 cm

Bijzonderheden: de bamboe vloerlamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen