Vloerlamp Bamboe en Linnen "Kilimanjaro" Kilimanjaro F

Vloerlamp Bamboe en Linnen "Kilimanjaro"  Kilimanjaro F
Vloerlamp Bamboe en Linnen "Kilimanjaro"  Kilimanjaro F Vloerlamp Bamboe en Linnen "Kilimanjaro"  Kilimanjaro F Vloerlamp Bamboe en Linnen "Kilimanjaro"  Kilimanjaro F
€ 399,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Kilimanjaro F
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Prachtige vloerlamp met vijf poten! Een puur en origineel design gemaakt van bamboe, gecombineerd met een prachtige linnen kap. Hierdoor zal deze lamp een geweldige toevoeging zijn aan het interieur van nu! Verlichting wordt vaak onderschat in het interieur, maar niets kan zoveel sfeer toevoegen als mooie verlichting. Met de lampen van Good & Mojo lukt dat zeker! En wat als deze dan ook nog eens volledig duurzaam en verantwoord zijn! Door zijn eenvoudige design voelt stalamp Kilimanjaro zich thuis in ieder interieur en op elke plek, denk aan de woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Leverbaar in 6 verschillende kleuren en tevens verkrijgbaar als tafellamp.

 

PRODUCTDETAILS GOOD & MOJO VLOERLAMP KILIMANJARO:

Materiaal: bamboe met eco linnen kap

Kleuren: zwart, blue denim, donkergrijs, green forest, lichtgrijs, wit

Kleur onderstel: naturel

Doorsnee onderstel: 53 cm

Hoogte onderstel: 129 cm

Afmeting kap: 60 x 30 cm 

Fitting & Wattage: E27- max. 25w. 

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp. 

De lampen van Good & Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good & Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want voor iedere Good & Mojo lamp die je aanschaft, wordt 1 solar lamp gedoneerd aan de WakaWaka foundation. Zij voorzien mensen in humanitaire noodsituaties van een solarlamp die hen een duurzame en veilige vorm van verlichting biedt. Dus Buy light, Give light' met Good & Mojo.