Lichtbronnen LED lamp metaaldraad

Lichtbronnen LED lamp metaaldraad
Lichtbronnen LED lamp metaaldraad Lichtbronnen LED lamp metaaldraad
€ 19,50 Inclusief 21% BTW
Het minimum te bestellen aantal is 5.
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model LED lamp metaaldraad
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Verlichting is een praktische en mooie manier om de sfeer in je huis te verbeteren. Het handige en flexibele licht van de dimbare Goldline lamp helpt op een eenvoudige en mooie manier je huis op te fleuren. Onze dimbare lampen zijn de ideale vervanging voor gloei- en halogeenlampen wat betreft kwaliteit van licht, combineerbaarheid en lichtsterkte. De lamp is voorzien van een prachtige gedraaid kooldraad en zijn bijzonder geschikt voor decoratie- en sfeerlampen.

 

PRODUCTDETAILS GOOD & MOJO Lichtbronnen:

Kleuren: Goldline 

Afmetingen: langwerpig - doorsnee 6,4 cm / hoogte 14,6 cm

                    bol 9,5 cm - doorsnee 9,5 cm / hoogte 14 cm

                    bol 12,5 cm - doorsnee 12,5 cm / hoogte 17 cm

Fitting & Wattage: E27/4W 

 

De lampen van Good & Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good & Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want voor iedere Good & Mojo lamp die je aanschaft, wordt 1 solar lamp gedoneerd aan de WakaWaka foundation. Zij voorzien mensen in humanitaire noodsituaties van een solarlamp die hen een duurzame en veilige vorm van verlichting biedt. Dus Buy light, Give light' met Good & Mojo.