Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal

Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal
Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal Grote Ovale Hanglamp Bamboe "Halong" Halong ovaal
€ 319,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Halong ovaal
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Een overvloed aan licht boven uw eettafel of bureau met deze grote ovale hanglamp Halong van Good&Mojo! De ovale, rechthoekige hanglamp is een echte eyecatcher, super mooi, stijlvol en de perfecte hanglamp voor boven grote eettafel of een groot bureau. Dus op kantoor is dit de perfecte kantoor lamp! De ovale hanglamp is handgemaakt van bamboe en vernoemd naar de mysterieuze baai met honderden kalkstenen eilanden begroeid met weelderige groene vegetatie in Vietnam.

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglamp bamboe extra mooi en bijzonder!

De grote ovale hanglamp bamboe is verkrijgbaar in het zwart en wit. Halong is een serie hanglampen van Good&Mojo en dus ook nog te verkrijgen als ronde hanglamp, een enkele hanglamp of als duoset van twee hanglampen.

 

Productdetails Grote Ovale Hanglamp Bamboe Halong:

Materiaal: bamboe/ ijzer nikkel finish

Kleur: zwart en wit

Fitting & Wattage: E27 60W

Lengte aansluitsnoer:  350 cm plastic/ transparant 

Afmeting: lengte 87 cm x breedte/ diepte x 25 cm x hoogte 23 cm

Bijzonderheden: de bamboe hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!