Wandlamp Bamboe "Kalimantan" Kalimantan

Wandlamp Bamboe "Kalimantan" Kalimantan
Wandlamp Bamboe "Kalimantan" Kalimantan Wandlamp Bamboe "Kalimantan" Kalimantan Wandlamp Bamboe "Kalimantan" Kalimantan Wandlamp Bamboe "Kalimantan" Kalimantan Wandlamp Bamboe "Kalimantan" Kalimantan Wandlamp Bamboe "Kalimantan" Kalimantan
€ 109,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Kalimantan
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Deze Good&Mojo wandlamp of wandlamp bamboe Kalimantan is met z'n fijn handgeweven bamboe strepen een waar schilderij aan de muur. Zet de wandlamp aan en de lichtstralen brengen het schilderij tot leven! Daarnaast oogt de bamboe wandlamp speels door de combinatie van natuurlijk en zwart bamboe. Eigentijds en erg stijlvol is deze wandlamp dus zeker en ook goed te combineren binnen verschillende woonstijlen. 

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de wandlamp extra mooi en speciaal!

De wandlamp bamboe is verkrijgbaar in een Small en een Large variant. Kalimantan is een serie bamboe lampen en bestaat ook nog uit een hanglamp gevlochten bamboe Kalimantan, een set hanglampen bamboe Kalimantan en een bamboe hanglamp Kalimantan in twee verschillende ontwerpen.

 

Productdetails Wandlamp Bamboe Kalimantan:

Materiaal: bamboe/ ijzer

Kleur: naturel en zwart

Fitting & Wattage: E27 60W

Lengte aansluitsnoer: 250 cm zwart en rozet Ø12 cm x h2,5 cm

Afmeting Kalimantan small: doorsnee 60 cm x breedte/diepte 15 cm

Afmeting Kalimantan large: doorsnee 87 cm x breedte/diepte 20 cm

Bijzonderheden: de bamboe wandlamp wordt geleverd exclusief lichtbron

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!