Hanglamp Kurk "Algarve" Algarve

Hanglamp Kurk "Algarve"  Algarve
Hanglamp Kurk "Algarve"  Algarve Hanglamp Kurk "Algarve"  Algarve Hanglamp Kurk "Algarve"  Algarve
€ 79,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Algarve
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Geweldige minimalistische hanglamp! De pure eenvoud is wat deze lamp zo bijzonder maakt. Hij is gemaakt van 100% duurzaam materiaal, in dit geval kurk. Verlichting wordt vaak onderschat in het interieur, maar niets kan zoveel sfeer toevoegen als mooie verlichting. Met de lampen van Good & Mojo lukt dat zeker!  En wat als deze dan ook nog eens volledig duurzaam en verantwoord zijn! Door zijn eenvoudige design past deze hanglamp in bijna ieder interieur en ruimte. 

 

PRODUCTDETAILS GOOD & MOJO LAMP ALGARVE :

Materiaal: kurk

Kleuren: naturel en donkerbruin

Doorsnee: 40 cm

Dikte: 1,5 cm

Fitting & Wattage: E27- max. 25w. 

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp. 

De lampen van Good & Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good & Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want voor iedere Good & Mojo lamp die je aanschaft, wordt 1 solar lamp gedoneerd aan de WakaWaka foundation. Zij voorzien mensen in humanitaire noodsituaties van een solarlamp die hen een duurzame en veilige vorm van verlichting biedt. Dus Buy light, Give light' met Good & Mojo.