Good & Mojo Hanglamp "Halong 1" Bamboe Halong

Good & Mojo Hanglamp "Halong 1" Bamboe Halong
Good & Mojo Hanglamp "Halong 1" Bamboe Halong Good & Mojo Hanglamp "Halong 1" Bamboe Halong Good & Mojo Hanglamp "Halong 1" Bamboe Halong
€ 199,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Halong
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Prachtige koepelvorminge lamp gemaakt van bamboe. Lampen van Good & Mojo kenmerken zich door pure eenvoud, zo ook hanglamp Halong. De lamp zal prachtig tot zijn recht komen in bijvoorbeeld de woonkamer, boven de eettafel, in de slaapkamer of werkkamer. Hanglamp Halong is gemaakt van 100% duurzaam materiaal. Verlichting wordt vaak onderschat in het interieur, maar niets kan zoveel sfeer toevoegen als mooie verlichting. Met de lampen van Good & Mojo lukt dat zeker!  En wat als deze dan ook nog eens volledig duurzaam en verantwoord zijn! Door zijn eenvoudige design past deze hanglamp in bijna ieder intereur. 

 

PRODUCTDETAILS GOOD & MOJO LAMP HALONG 1:

Materiaal: bamboe

Kleuren: zwart, donker naturel en wit

Doorsnee: 53 cm

Hoogte: 35 cm

Fitting & Wattage: E27- max. 25w. 

Bijzonderheden: Inclusief hangsysteem / vernikkeld transparant snoer + kabel 250 cm voor 2 lampen. Exclusief gloeilamp.  

De lampen van Good & Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good & Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want voor iedere Good & Mojo lamp die je aanschaft, wordt 1 solar lamp gedoneerd aan de WakaWaka foundation. Zij voorzien mensen in humanitaire noodsituaties van een solarlamp die hen een duurzame en veilige vorm van verlichting biedt. Dus Buy light, Give light' met Good & Mojo.