Bamboe Hanglamp "Sagano" Sagano

Bamboe Hanglamp "Sagano"  Sagano
Bamboe Hanglamp "Sagano"  Sagano
€ 175,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Sagano
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-5 werkdagen

Uniek vormgegeven hanglamp gemaakt van duurzaam bamboe. De kap is gemaakt van een op een zeer bijzondere manier gevouwen bamboe, waardoor een heel speels, maar trendy effect ontstaat. Dat maakt deze lamp een echte aanwinst voor je interieur. Verlichting wordt vaak onderschat in het interieur, maar niets kan zoveel sfeer toevoegen als mooie verlichting. Met de lampen van Good & Mojo lukt dat zeker! En wat als deze dan ook nog eens volledig duurzaam en verantwoord zijn!

 

PRODUCTDETAILS GOOD & MOJO LAMP SAGANO:

Materiaal: bamboe

Kleur: naturel 

Afmeting:     Sagano H25 - doorsnee 50 cm / hoogte 25 cm 

                     Sagano H42 - doorsnee 40 cm / hoogte 42 cm (druppelvormig) 

                     Sagano H44 - doornsee 44 cm (bolvormig)

Fitting & Wattage: E27- max. 25w 

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp 

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!