Hanglamp Papier "Yellowstone" Yellowstone

Hanglamp Papier "Yellowstone"  Yellowstone
Hanglamp Papier "Yellowstone"  Yellowstone Hanglamp Papier "Yellowstone"  Yellowstone
€ 199,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Yellowstone
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Prachtige hanglamp gemaakt van samengeperste papiersnippers. De lamp is hiermee gemaakt van 100% duurzaam materiaal, maar heeft daarentegen een echte industriele uitstraling. Een prachtige combinatie en dat maakt deze lamp een bijzonder object in je interieur! Op iedere plek zal deze trendy lamp tot zijn recht komen. Verlichting wordt vaak onderschat in het interieur, maar niets kan zoveel sfeer toevoegen als mooie verlichting. Met de lampen van Good & Mojo lukt dat zeker! En wat als deze dan ook nog eens volledig duurzaam en verantwoord zijn!

Verkrijgbaar in 3 kleuren.

 

PRODUCTDETAILS GOOD & MOJO LAMP YELLOWSTONE:

Materiaal: samengeperste papiersnippers

Kleuren: lichtgrijs, naturel, wit

Doorsnee: 40 cm

Hoogte: 37 cm

Fitting & Wattage: E27- max. 25w

Bijzonderheden: exclusief gloeilamp

De lampen van Good & Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good & Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want voor iedere Good & Mojo lamp die je aanschaft, wordt 1 solar lamp gedoneerd aan de WakaWaka foundation. Zij voorzien mensen in humanitaire noodsituaties van een solarlamp die hen een duurzame en veilige vorm van verlichting biedt. Dus Buy light, Give light' met Good & Mojo.