Groot Kippenhok Vierkant Voor 5 Kippen 186207-1

Groot Kippenhok Vierkant Voor 5 Kippen 186207-1
Groot Kippenhok Vierkant Voor 5 Kippen 186207-1 Groot Kippenhok Vierkant Voor 5 Kippen 186207-1 Groot Kippenhok Vierkant Voor 5 Kippen 186207-1 Groot Kippenhok Vierkant Voor 5 Kippen 186207-1
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model 186207-1

Ook beschikbaar in

Kippen houden is gezellig en leuk en met dit moderne, grote kippenhok gaat dat vast lukken. Dit kippenhok is geschikt voor 5 kippen, het hok heeft een apart leghok, een kippenren en via het trappetje kunnen de kippen het nachtverblijf in. Het nachtverblijf is van buitenaf af te sluiten met een luik. Door de hoogte van het kippenhok is deze gemakkelijk te betreden om het hok schoon te maken en de kippen te voeren. 

Het hout wat gebruikt is voor het kippenhok is onder druk geïmpregneerd, hierdoor heeft het hok een lange levensduur. Ter inspiratie is het kippenhok op de foto's zwart geverfd, maar deze wordt naturel geleverd.

 

Productdetails Groot Kippenhok Vierkant:

Materiaal: geïmpregneerd hout 

Kleur: naturel (ter inspiratie is het kippenhok op de foto zwart geverfd, maar deze wordt naturel geleverd).

Dakbedekking: dakleer met aluminium dakafwerking

Lengte: 194 cm

Breedte: 194 cm

Hoogte: 190 cm

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar te zetten. Het dak van het kippenhok is van multiplex platen en wordt afgewerkt met dakleer. De bijgeleverde schroeven en ijzerwaren zijn van verzinkt metaal. Het kippenhok is exclusief ondervloer. Kippen houden van graven, mocht je het hok op de grond willen zetten,  dan is het aan te raden om kippengaas op de bodem te bevestigen.