Haardhout Opslag & Kliko Ombouw "Aldsworth" AWBL01

Haardhout Opslag & Kliko Ombouw "Aldsworth" AWBL01
Haardhout Opslag & Kliko Ombouw "Aldsworth" AWBL01 Haardhout Opslag & Kliko Ombouw "Aldsworth" AWBL01
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model AWBL01

Dit kliko houthok "Aldsworth"  is een stijlvolle houten tuinkast voor de berging voor je kliko en als haardhout opslag buiten. De houten tuinberging houdt je afvalcontainer netjes uit het zicht en met de houtopslag zorg je ervoor dat je openhaardhout netjes opgeslagen is en droog staat voor de koude wintermaanden. De haardhout berging en kliko ombouw of afvalcontainer ombouw is gemaakt van FSC sparrenhout en is hierdoor duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. De houten klikokast of ombouw afvalcontainer met de opslag haardhout is een ideale combinatie en past in elk soort tuininterieur. Dit kliko houthok straalt eenvoud uit en is tijdloos, een echte musthave!

Dus laat die knusse, koude avonden maar komen, geniet samen met vrienden voor de openhaard binnen of voor de houtkachel buiten. Niets is leuker dan zelf hout kappen voor de open haard. En met deze berging tuin met kliko ombouw en haardhout opslag buiten heb je plek genoeg!

 

Productdetails Haardhout Opslag & Kliko Ombouw Aldsworth:

Materiaal: FSC sparrenhout

Hoogte: 148,5 cm

Breedte: 134 cm

Diepte: 99 cm

Bijzonderheden: dit product wordt geleverd als bouwpakket. 

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.