Halbank Zwart Hout "Notgrove" NGHB01

Halbank Zwart Hout "Notgrove" NGHB01
Halbank Zwart Hout "Notgrove" NGHB01 Halbank Zwart Hout "Notgrove" NGHB01 Halbank Zwart Hout "Notgrove" NGHB01 Halbank Zwart Hout "Notgrove" NGHB01
€ 349,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model NGHB01
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Wij houden van een goede combinatie: zitten en opbergen, zwart en hout. Deze stijlvolle halbank zwart hout Notgrove voldoet geheel aan deze kenmerken! Door z'n strakke en praktische vormgeving is het halbankje voor schoenen ideaal voor het dagelijks gebruik. Je kan de onderste plank opvullen met schoenen terwijl je zittend op het bankje je schoenen aantrekt! Uiteraard zijn er nog veel meer opbergmogelijkheden, voor bijvoorbeeld mutsen, sjaals en handschoenen. Plaats deze accessoires in een leuke mand die je vervolgens op de onderste plank schuift.

Kortom, met dit bankje voor in de hal houdt je de hal of gang netjes, het halbankje biedt ten allen tijden extra zitplaatsen en de schoenenbank hout ziet er super trendy uit! 

 

Productdetails Halbank Zwart Hout Notgrove:

Materiaal: het frame is van sparrenhout, de zitting is van beukenhout (niet behandeld of gelakt)

Kleur: naturel & zwart

Lengte: 110 cm

Breedte/diepte: 40 cm

Hoogte: 45 cm

Bijzonderheden: volledig geassembleerd. Het beukenhout van de zitting is niet behandeld of gelakt. Alleen voor gebruik binnenshuis.