Hammershøi Bestek Theelepel KD160863

Hammershøi Bestek Theelepel KD160863
Hammershøi Bestek Theelepel KD160863 Hammershøi Bestek Theelepel KD160863 Hammershøi Bestek Theelepel KD160863
€ 15,90 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model KD160863
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar in

Deze theelepel maakt deel uit van de prachtige bestekset van Kähler's historische Hammershøi collectie. De theelepel heeft een gepolijste, exclusieve uitstraling, net zoals de rest van het Hammershøi bestek. Maak je Hammershøi bestekset compleet met deze elegante theelepel.

Er is ook een 16-delig bestekset van de Hammershøi serie verkrijgbaar.

 

Productdetails Hammershøi Bestek Theelepel:

Materiaal: roestvrij staal

Kleur: zilver

Bijzonderheden: het bestek is vaatwasmachine bestendig tot maximaal 60 graden. De voorkeur gaat echter uit om het bestek met de hand af te wassen. Dit in verband met mogelijke agressieve middelen die aanwezig kunnen zijn in de vaatwasser en welke geen positief effect kunnen hebben op het bestek. Het bestek is niet magnetron-, oven, en vriezerbestendig.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.