Hammershøi Bord Wit 22 cm KD151069

Hammershøi Bord Wit 22 cm KD151069
Hammershøi Bord Wit 22 cm KD151069 Hammershøi Bord Wit 22 cm KD151069 Hammershøi Bord Wit 22 cm KD151069
€ 29,90 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model KD151069
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar in

Dit prachtige, witte bord van Kähler Design voegt een mooi detail toe aan uw diner tafel en kan bij speciale gelegenheden als afwerking op de feesttafel dienen. Hammershøi is tijdloos servies waar u voor de rest van uw leven van kunt genieten.

 

Productdetails Hammershøi Bord Wit 22 cm:

Materiaal: keramiek

Doorsnee: Ø 22 cm

Bijzonderheden: Het bord is vaatwasbestendig tot maximaal 60 graden. Het bord kan tevens veilig in de magnetron tot maximaal 1.000 W. Het bord is niet oven- en vriezerbestendig.

Door het gebruik van bestek kunnen er krassen ontstaan op de Hammershøi borden en plateaus. Dit is vrij normaal en zal moeilijk te vermijden zijn. Krasjes die door bestek veroorzaakt worden, worden niet door een garantie gedekt.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.