Hammershøi Ovenschaal Wit 39 cm KD160818

Hammershøi Ovenschaal Wit 39 cm KD160818
Hammershøi Ovenschaal Wit 39 cm KD160818 Hammershøi Ovenschaal Wit 39 cm KD160818 Hammershøi Ovenschaal Wit 39 cm KD160818
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model KD160818

Ook beschikbaar in

De stijlvolle uitstraling van deze rechthoekige, grote Hammershøi-ovenschaal geeft je ovengerechten net iets extra's en is perfect voor de dagelijkse maaltijden en extra speciaal voor grote feestelijke diners met familie en/of vrienden. Maak een heerlijk gerecht van verse seizoensproducten en serveer ze rechtstreeks uit de oven in de mooie ovenschaal. Zoals de rest van het Hammershøi servies, is ook deze ovenschaal bedekt met de Hammershøi-groeven die zo kenmerkend zijn voor het Deense merk.

Advies is om de gerechten altijd op het ovenrek te plaatsen om een ​​gelijkmatige warmteverdeling te garanderen.

 

Productdetails Hammershøi Ovenschaal Wit 39 cm:

Materiaal: keramiek

Bijzonderheden: De ovenschaal is vaatwasbestendig tot max. 60 graden. De ovenschaal is bestand tegen oventemperaturen tot 250 graden. De ovenschaal is magnetronbestendig tot max. 1.000 W. De schaal is vorstbestendig tot een temperatuur van -18 graden.

Verplaats de schaal nooit rechtstreeks van de vriezer naar een hete oven, anders kan het temperatuurverschil barsten in het product veroorzaken. Stel de schaal niet bloot aan open vuur, omdat de plotselinge en geconcentreerde hitte scheuren in het materiaal kan veroorzaken.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.