Hangende Bloempot

Nooit meer te weinig ruimte voor je bloempotten! Want deze hangende bloempot muur of bloempot plafond kost je gewoon geen extra ruimte. Het leuke is dat de hangende bloempot binnen en buiten opgehangen kan worden. Dus ook als je een kleine buitenruimte hebt, kan je toch nog genieten van genoeg groen. Bloemen en planten zijn erin op te hangen maar ook kruiden. Je eigen kruidentuintje, maar dan op z'n kop. Sky Planter kopen doe je hier!

 Hangende Bloempot Sky Planter Recycled Plastic Zwart Medium

Hangende Bloempot Sky Planter Recycled Plastic Zwart Medium

SKY-RM-BK-01

Nu € 19,95
Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Small

Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Small

SKY-CS-WH-04

Nu € 24,95
Bloempot Terracotta "Flipped"

Bloempot Terracotta "Flipped"

FLP-TC-08-01

Nu € 19,95
Kruidenpot "Cube small"

Kruidenpot "Cube small"

CUBE-1S-CL-01

Nu € 13,95

Hangende Bloempot

Met de hangende bloempot Sky Planter Boskke hang je je planten en bloemen aan het plafond of aan de muur! Deze hangende bloempot wit en hangende bloempot zwart heeft een uniek irrigatiesysteem, waardoor de bloempot niet lekt. De hangende bloempot keramiek of bloempot gerecycled plastic kan zowel als hangende bloempot keuken als hangende bloempot badkamer gebruikt worden. Ook buiten komt de bloempot goed tot z'n recht als bijvoorbeeld bloempot hangend op het balkon. En wat dacht je van een hangende bloempot met kruiden of een hangende bloempot voor op kantoor. Decoreer je werkplek met hangende bloempotten van Boskke!

Voor de meeste planten, bloemen en kruiden is het helemaal geen probleem om ze ondersteboven op te hangen. De volgende planten, bloemen en kruiden zijn uitermate geschikt om op te hangen: Orchidee, Geranium, Klimop, Varen, Aardbeienplant, Munt, Peterselie en Venkel.

Voor tuinkruiden heeft Boskke ook nog een andere oplossing, want hoe leuk staat een kruidenpot met waterreservoir 'Cube', een kruidenpot keramiek of bloempot terracotta binnen 'Flipped' niet op je aanrecht of in je vensterbank! Kruiden in een kruidenpot brengen niet alleen smaak, ze staan ook decoratief. Deze mooie kruidenpotjes of bloempotten van Boskke zijn geweldig te combineren met de omgekeerde bloempot of hangende bloempot.

Creëer je eigen binnentuin met de verschillende producten van Boskke! De Boskke Cube, Boskke Sky Planter small, medium, recycled, ceramic!