Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1

Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1
Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1 Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1 Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1 Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1 Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1 Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1 Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1 Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1 Hanglamp Bamboe "Palawan" Palawan H1
€ 169,00 € 119,00
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Palawan H1
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Deze handgemaakte hanglamp bamboe Palawan ook wel Good&Mojo hanglamp is verkrijgbaar in drie kleuren; zwart bamboe, wit bamboe en bamboe naturel. De hanglamp is vernoemd naar Palawan, een van de grotere eilanden van de Filipijnen archipel. Met deze bamboe hanglamp haal je je eigen Azië in huis!

Door zijn subtiele vormgeving in combinatie met de weving van het bamboe krijgt deze design hanglamp z'n eigentijdse karakter. De hanglamp is verder super mooi en stijlvol, ook in tweevoud boven de eettafel bijvoorbeeld. Maar ook voor boven de salontafel, in de hal of in de slaapkamer is de hanglamp bamboe zwart, hanglamp bamboe wit en hanglamp bamboe naturel een echte eyecatcher! Bamboe geeft direct warmte en sfeer af, een materiaalsoort wat prima te combineren is binnen veel woonstijlen.

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt elke hanglamp extra mooi en bijzonder!

De hanglamp bamboe Palawan is ook als dubbele hanglamp bamboe Palawan verkrijgbaar, voor als je twee identieke, design hanglampen voor boven de eettafel zoekt!

 

Productdetails Hanglamp Bamboe Palawan:

Materiaal: bamboe/ ijzer nikkel finish

Kleur: zwart, wit en naturel

Fitting & Wattage: E27 60W

Lengte aansluitsnoer: 350 cm plastic/ transparant

Afmeting Palawan H1: doorsnee 63 cm x hoogte 28 cm

Bijzonderheden: de bamboe hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbron

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!