Hanglamp Gevlochten Bamboe "Kalimantan" Kalimantan

Hanglamp Gevlochten Bamboe "Kalimantan" Kalimantan
Hanglamp Gevlochten Bamboe "Kalimantan" Kalimantan Hanglamp Gevlochten Bamboe "Kalimantan" Kalimantan Hanglamp Gevlochten Bamboe "Kalimantan" Kalimantan Hanglamp Gevlochten Bamboe "Kalimantan" Kalimantan Hanglamp Gevlochten Bamboe "Kalimantan" Kalimantan
€ 109,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Kalimantan
Beschikbaarheid PRE-ORDER, leverbaar vanaf eind oktober 2019

Deze Good&Mojo hanglamp of hanglamp gevlochten bamboe Kalimantan is met z'n fijn handgeweven bamboe strepen een echte musthave voor boven je eetkamertafel of eettafel. De hanglamp bamboe oogt luchtig en speels door het gevlochten bamboe en is daardoor prima om in tweevoud boven je eetkamertafel te hangen. De hanglamp is een combinatie van natuurlijk en zwart bamboe, dit geeft de bamboe hanglamp z'n eigentijdse karakter. En de hanglamp bamboe is uiteraard ook erg stijlvol en mooi voor in de hal, slaapkamer of werkkamer!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglamp extra mooi en speciaal!

De hanglamp gevlochten bamboe is verkrijgbaar in een Small en een Large variant. Kalimantan is een serie bamboe lampen, er is ook nog een bamboe hanglamp Kalimantan in twee verschillende ontwerpen, een set hanglampen bamboe Kalimantan en een wandlamp bamboe Kalimantan.

 

Productdetails Hanglamp Gevlochten Bamboe Kalimantan:

Materiaal: bamboe/ ijzer

Kleur: naturel en zwart

Fitting & Wattage: E27 40W

Lengte aansluitsnoer: 200 cm zwart en rozet Ø11 cm x h4 cm

Afmeting Kalimantan small: doorsnee 60 cm x breedte/diepte 15 cm LEVERBAAR 14/11

Afmeting Kalimantan large: doorsnee 87 cm x breedte/diepte 20 cm LEVERBAAR 25/10

Bijzonderheden: de bamboe hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbron