Hanglamp Hout Rond "Bohol" Bohol

Hanglamp Hout Rond "Bohol" Bohol
Hanglamp Hout Rond "Bohol" Bohol Hanglamp Hout Rond "Bohol" Bohol Hanglamp Hout Rond "Bohol" Bohol Hanglamp Hout Rond "Bohol" Bohol Hanglamp Hout Rond "Bohol" Bohol
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model Bohol

Deze handgemaakte bolvormige hanglamp of ronde hanglamp hout Bohol is de perfecte, sfeermaker voor boven de eettafel, in de hal, op de slaapkamer of op de werkkamer. De Good&Mojo hanglamp is echt puur natuur, gemaakt van op elkaar geperste houtsnippers en houtvezels en vernoemd naar het eiland met de conisch gevormde chocoladeheuvels in de Filippijnen. Een hanglamp zandkleur met een mooi verhaal, naast het feit dat de hanglamp ook nog eens super stijlvol, eigentijds en tijdloos is!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglamp extra mooi en bijzonder!

 

Productdetails Hanglamp Hout Rond Bohol:

Materiaal: geperste houtsnippers en houtvezels

Kleur: zand

Fitting & Wattage: E27 40W

Lengte aansluitsnoer:  200 cm zwart/wit textiel, rozet doorsnee 12 cm x h 3cm

Afmeting: doorsnee 36 cm x hoogte 35 cm

Bijzonderheden: de hanglamp hout rond wordt geleverd exclusief lichtbron

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!