Hanglamp Jute "Iguazu" Iguazu

Hanglamp Jute "Iguazu" Iguazu
Hanglamp Jute "Iguazu" Iguazu Hanglamp Jute "Iguazu" Iguazu Hanglamp Jute "Iguazu" Iguazu Hanglamp Jute "Iguazu" Iguazu Hanglamp Jute "Iguazu" Iguazu
€ 139,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Iguazu
Beschikbaarheid Op voorraad, 2-3 werkdagen

Deze jute hanglamp Iguazu is vernoemd naar de grootste reeks watervallen ter wereld in Brazilië en Argentinië. Puur natuur kan je deze Good&Mojo hanglamp dus wel noemen! De hanglamp brengt door het jute direct sfeer en warmte en kan in verschillende ruimtes in huis opgehangen worden. Denk aan de hanglamp voor boven de eettafel, de hanglamp in de slaapkamer, in de woonkamer, in de hal of in de werkkamer. Overal waar de hanglamp hangt brengt de lamp gezelligheid en met z'n eigentijdse karakter heb je ook gewoon een bijzondere hanglamp in huis!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglamp extra mooi en speciaal!

De hanglamp jute is handgemaakt en verkrijgbaar in een Small en een Large variant.

 

Productdetails Hanglamp Jute Iguazu:

Materiaal: jute/ ijzer

Kleur: naturel

Fitting & Wattage: E27 40W

Lengte aansluitsnoer: 200 cm zwart

Afmeting Iguazu small: doorsnee 40 cm x hoogte 47 cm

Afmeting Iguazu large: doorsnee 50 cm x hoogte 60 cm

Bijzonderheden: de jute hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbron

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!