-50%
Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered
Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered

Bamboe Hanglamp Kalimantan Kalimantan Tapered

€ 169,00 € 84,50
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Omschrijving

Deze Good&Mojo hanglamp of bamboe hanglamp Kalimantan is met z'n verfijnde ontwerp en handgeweven bamboe lijnenspel een echte eyecatcher voor boven je eetkamertafel of eettafel. De hanglamp bamboe is er in twee varianten, Small en Large, ieder met z'n eigen ontwerp. De hanglampen zijn luchtig en speels door het gevlochten bamboe en zijn erg leuk om in tweevoud boven je eetkamertafel te hangen. Beiden bamboe hanglampen zijn een combinatie van natuurlijk en zwart bamboe en door de aparte, verfijnde weving krijgt iedere bamboe hanglamp z'n eigen karakter. De hanglampen zijn ook erg mooi om met elkaar te combineren. En de hanglampen bamboe zijn uiteraard ook perfect om op te hangen in de hal, slaapkamer of werkkamer!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglamp extra mooi en bijzonder! Kalimantan is een serie bamboe lampen en bestaat ook nog uit een hanglamp gevlochten bamboe Kalimantan, set hanglampen bamboe Kalimantan en een wandlamp bamboe Kalimantan.

Productdetails Bamboe Hanglamp Kalimantan:

  • Materiaal: bamboe/ ijzer
  • Kleur: naturel en zwart
  • Fitting & Wattage: E27 40W
  • Lengte aansluitsnoer: 200 cm zwart/ wit en rozet Ø11 cm x h4 cm
  • Afmeting Kalimantan small: doorsnee 34 cm x hoogte 45 cm
  • Afmeting Kalimantan large: doorsnee 37 cm x hoogte 67 cm

Bijzonderheden: de bamboe hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbron