Bamboe Hanglamp "Mekong" Mekong

Bamboe Hanglamp "Mekong"  Mekong
Bamboe Hanglamp "Mekong"  Mekong Bamboe Hanglamp "Mekong"  Mekong
€ 145,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Mekong
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Prachtige hanglamp gemaakt van bamboe! Lampen van Good & Mojo kenmerken zicht door eenvoudige en strakke lijnen. Deze kap bestaat uit 2 delen; wit bamboe en naturel gevlochten bamboe. Een geweldige combinatie van kleur en materiaal in een originele kokervorm. Deze tijdloze hanglamp past perfect in de woonkamer, slaapkamer, hal of werkkamer. Verlichting wordt vaak onderschat in het interieur, maar niets kan zoveel sfeer toevoegen als mooie verlichting. Met de lampen van Good & Mojo lukt dat zeker! En wat als deze dan ook nog eens volledig duurzaam en verantwoord zijn! 

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de bamboe hanglampen extra mooi en bijzonder!

 

PRODUCTDETAILS GOOD & MOJO HANGLAMP MEKONG:

Materiaal: bamboe

Kleuren: wit/naturel 

Afmetingen: Mekong / H50 / W. hoogte 50 cm x doorsnee 20 cm

                    Mekong / H22 / W. hoogte 22 cm x doorsnee 40 cm

                    Mekong / H32 / W. hoogte 32 cm x doorsnee 40 cm

                    Mekong / 60 / H1 / W. hoogte 33 cm x doorsnee 60 cm

Fitting & Wattage: E27- max. 25w. 

Bijzonderheden: Inclusief snoerpendel en wit textieldraad, 250 cm. Exclusief gloeilamp. 

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!