Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo

Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo
Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo Hanglamp Eettafel Bamboe "Komodo" Komodo
€ 349,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Komodo
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Deze rechthoekige hanglamp of rechthoekige eettafel lamp Komodo van bamboe is verkrijgbaar in drie kleuren;  zwart bamboe, wit bamboe en bamboe naturel. De hanglamp eettafel heeft plek voor drie gloeilampen en is vernoemd naar het Indonesische eiland met de komodovaranen. De hanglamp oogt op het eerste gezicht ietwat strak en modern door z'n rechthoekige vormen. Door het gebruik van bamboe in verschillende kleuren krijgt elke hanglamp zijn eigen karakter.

Ik zie deze bamboe hanglamp al boven een grote eettafel hangen, super mooi en stijlvol, de hanglamp maakt de sfeer en het plaatje compleet! En de hanglamp bamboe is prima te combineren binnen verschillende woonstijlen. Bij een strak, modern of industrieel interieur denk ik aan de hanglamp bamboe zwart, bij een landelijk interieur denk ik aan de hanglamp bamboe wit en bij een vintage interieur denk ik aan de hanglamp bamboe naturel. Kortom voor elke woonstijl is er wel een hanglamp eettafel bamboe Komodo!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt elke hanglamp extra mooi en bijzonder!

 

Productdetails Hanglamp Eettafel Bamboe Komodo:

Materiaal: bamboe/ ijzer nikkel finish

Kleur: zwart, wit en naturel

Fitting & Wattage: E27 40W

Lengte aansluitsnoer: 250 cm plastic/ transparant

Afmeting Komodo:lLengte 130 cm x breedte/diepte 30 cm x hoogte 30 cm

Bijzonderheden: de bamboe hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbron

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!