Hanglamp Gerecycled Rubber "Amazon" Amazon

Hanglamp Gerecycled Rubber "Amazon" Amazon
Hanglamp Gerecycled Rubber "Amazon" Amazon Hanglamp Gerecycled Rubber "Amazon" Amazon Hanglamp Gerecycled Rubber "Amazon" Amazon Hanglamp Gerecycled Rubber "Amazon" Amazon Hanglamp Gerecycled Rubber "Amazon" Amazon Hanglamp Gerecycled Rubber "Amazon" Amazon Hanglamp Gerecycled Rubber "Amazon" Amazon
€ 59,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Amazon
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Vervaardigt uit afgedankte autobanden en omgezet in stoere, handgemaakte hanglampen! Dat is de serie hanglampen Amazon van Good&Mojo. De industriële hanglampen met grove stiksels zijn er in twee verschillende maten en je kan de hanglampen per stuk bestellen, per set van 3 stuks en/of 7 stuks. Er is dus genoeg variatie mogelijk met deze hanglamp gerecycled rubber. Dus of je nu nog eigenwijze en karaktervolle hanglampen voor boven de eettafel, de salontafel, in de hal, of op je slaapkamer zoekt? Dan ben je bij deze serie van design hanglampen aan het juiste adres! 

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglampen gerecycled rubber extra mooi en bijzonder! 

 

Productdetails Hanglamp Gerecycled Rubber Amazon:

Materiaal: gerecycled rubber

Kleur: zwart rubber 

Fitting & Wattage: E27 40W

Lengte aansluitsnoer: Amazon/15/25 - H1: 200 cm | H3/H7: 150 cm textiel zwart wit

Rozet: Amazon/15/25 - hoogte: 3 cm | H1: Ø12 cm | H3: Ø15 cm | H7: Ø20 cm                              

Lampenkap(pen): Amazon/15 - hoogte: 15 cm | H1: Ø15 cm | H3: Ø40 cm | H7: Ø50 cm

Lampenkap(pen): Amazon/25 - hoogte: 25 cm | H1: Ø26 cm | H3: Ø52 cm | H7: Ø60 cm

Bijzonderheden: de gerecyclede hanglampen worden geleverd exclusief lichtbronnen

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!