Hangmatschommel Zwart Balance Outdoor Stof 496021

P

€ 189,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 2 tot 5 werkdagen

Omschrijving

Schommel de rust en balans tegemoet in deze trendy hangmatschommel Balance van Purple Frog. Heb je een drukke dag achter de rug, regent het buiten en zit het weer niet mee, trek je even heerlijk terug in deze schommel, met een goed boek of gewoon even een momentje voor jezelf. Volg de rustgevende bewegingen van de schommel en je komt snel weer in balans! 

Naast het feit dat de schommel je even een moment voor jezelf geeft, is het uiteraard ook een fantastische speelplek voor kinderen. En met al die leuke, vrolijke kleuren past de hangmat ook perfect in elke kinderkamer.

De Hangmatschommel is verkrijgbaar in de kleuren: zwart (Ravenblack), grijs (Outerspace Grey), aqua blauw (Curacao Aqua) en lime groen (Summer Lime). De zwarte en grijze schommel zijn van een hoogwaardige outdoor+ stof.

Productdetails Hangmatschommel Zwart Balance Outdoor Stof:

  • Afmeting: 90 cm x 90 cm
  • Kleur: zwart
  • Posities: 3 (relax, normaal en actief) erg comfortabel
  • Gewicht: maximaal 120 Kg, alleen voor 1 persoon tegelijk.
  • Materiaal: hoogkwalitatieve outdoor+ stof, waterdicht polyester, stof met waterafstotende finishing is makkelijk te reinigen met lauw water en zachte zeep.
  • Geschikt voor: binnen en buiten (plaats de schommel in de winter en bij regen binnen).

Bijzonderheden: totale hoogte is 220 cm tot onderkant schommel, inclusief 60 cm touw voor de hoogte verstelling. Totale maximale plafondhoogte is 250-260 cm, totale minimale plafondhoogte is 190 - 200 cm. Niet geschikt voor kinderen to 3 jaar, controleer regelmatig alle bevestigings punten (touw, ringen en buis). Exclusief schommelhaak.