Hangstoel Zwart Hang M High Outdoor Stof 495021

P

€ 249,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 2 tot 5 werkdagen

Omschrijving

Hang 'm zo hoog mogelijk, deze hangstoel Hang M High van Purple Frog, en geniet van de vrijheid, van het leven! Dat is de insteek om deze hangstoel of schommel aan te schaffen. Een heerlijke, volwassen schommelstoel om even helemaal in weg te dromen, tot jezelf te komen, te bedenken waar het leven nu eigenlijk om draait. In dit hectische leven is het belangrijk om een rustpunt te hebben in huis, buiten of in de blokhut. Deze hangstoel komt hierbij heel goed van pas!

De Hangstoel is verkrijgbaar in de kleuren: zwart (Raven Black), grijs (Outerspace Grey), aqua blauw (Curacao Aqua) en lime groen (Summer Lime). De zwarte en grijze hangstoel zijn van een hoogkwalitatieve outdoor+ stof.

Productdetails Hangstoel Zwart Hang M High Outdoor Stof:

  • Afmeting: lengte 120 cm x breedte 90 cm
  • Zitdiepte: 50 cm
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: maximaal 120 Kg, alleen voor 1 persoon tegelijk.
  • Materiaal: hoogkwalitatieve outdoor+ stof, waterdicht polyester, stof met waterafstotende finishing is makkelijk te reinigen met lauw water en zachte zeep.
  • Geschikt voor: binnen en buiten (plaats de hangstoel in de winter en bij regen binnen).

Bijzonderheden: totale hoogte is 220 cm tot onderkant schommel, inclusief 60 cm touw voor de hoogte verstelling. Totale maximale plafondhoogte is 250-260 cm, totale minimale plafondhoogte is 190 - 200 cm. Niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar, controleer regelmatig alle bevestigingspunten (touw, ringen en buis). Exclusief schommelhaak.