Hoekelement Bank Rechts "Ocean" Magnet 31000134

Hoekelement Bank Rechts "Ocean" Magnet 31000134
Hoekelement Bank Rechts "Ocean" Magnet 31000134 Hoekelement Bank Rechts "Ocean" Magnet 31000134 Hoekelement Bank Rechts "Ocean" Magnet 31000134
€ 949,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 31000134
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 18-25 werkdagen

De modulaire hoekbank Ocean in de kleur Magnet of antraciet grijs is een flexibele bank gebaseerd op een eenvoudig ontwerp gedefinieerd door strakke lijnen en een klassieke uitstraling, maar toch vol karakter. De bank of het bankstel is geïnspireerd op de fascinerende oceaan, zijn onvoorspelbaarheid en diepgaande invloed op de menselijke geest. De modulaire bank is bekleed met een mix van stof: hoogwaardig fluweel op de armleuning en de rugleuning en een geborstelde stof met een natuurlijk pooleffect op het zitgedeelte. Deze stof is waterafstotend en heeft een hoge duurzaamheid met maximaal 100.000 Martindale. De combinatie van deze sterke en contrasterende stoffen zorgen voor een unieke look zonder afbreuk te doen aan het comfort. 

De module bank of module hoekbank Ocean is nieuw binnen de collectie van Broste Copenhagen en is ontworpen met de wens om een ​​flexibele bank te creëren die in elke woonkamer past, ongeacht de grootte. De modulaire loungebank Ocean bestaat uit drie soorten modules of modulaire zitelementen, die allemaal op zichzelf kunnen staan ​​of naar eigen wens kunnen worden gecombineerd.

Zo is er dit hoekelement bank rechts Ocean. Met dit hoekelement creëer je, tezamen met de hoekbank links bijvoorbeeld, al snel een heerlijke zithoek. En het leuke ervan is dat je de zitelementen of zitmodules eventueel ook uit elkaar kan halen en neer kan zetten waardoor je een geheel andere zithoek krijgt! 

 

Productdetails Hoekelement Bank Rechts Ocean Magnet:

Materiaal: stof - 100% polyester / zitting - CME-schuim / frame - massief dennenhout / poten - zwart beukenhout

Kleur: magnet (antraciet)

Lengte: 100 cm

Breedte: 88 cm

Hoogte: 74 cm

Zithoogte: 44 cm

Zitdiepte: 58 cm

Bijzonderheden: de zitting is 100.000 Martindale, de armleuning en rugleuning is 45.000 Martindale voor intensief woongebruik + werk B2B. Het voordeel van polyester als meubelstof is dat deze beter vlekbestendig is en minder snel verkleurt bij zonlicht.