Houten Butlertray Voor Buiten "Aldsworth" AWBT01

Houten Butlertray Voor Buiten "Aldsworth" AWBT01
Houten Butlertray Voor Buiten "Aldsworth" AWBT01 Houten Butlertray Voor Buiten "Aldsworth" AWBT01 Houten Butlertray Voor Buiten "Aldsworth" AWBT01
€ 109,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model AWBT01
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Deze houten butlertray "Aldsworth" voor buiten is de perfecte gastheer of gastvrouw tijdens een feestje, barbecue of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en/of familie. Daarnaast is de butlertray niet alleen te gebruiken als bijzettafel. Het losse dienblad is perfect te gebruiken voor het vervoeren van lekkere hapjes en drankjes en je kan er ook leuke bloempotten, kruidenpotten en tuinaccessoires op zetten, zodat er een leuk, knus hoekje ontstaat in je tuin of op je terras of balkon. 

De butlertray is gemaakt van onbehandeld sparrenhout en kan gemakkelijk worden ingeklapt en opgeborgen. Wij raden aan de butlertray onder een afdak te plaatsen om zo de levensduur te verlengen. Tijdens de winterperiode is het aan te raden de butlertray in zijn geheel binnen op te bergen.

 

Productdetails Houten Butlertray Voor Buiten Aldsworth:

Materiaal: FSC sparrenhout

Hoogte: 66 cm

Lengte: 55 cm

Breedte/diepte: 40 cm

Bijzonderheden: Aan te raden is om de butlertray onder een afdak te plaatsen om zo de levensduur te verlengen en tijdens de wintermaanden in z'n geheel binnen op te bergen.