Houten Keukentrapje Grijs STWC03

€ 149,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

We hebben allemaal wel eens een zetje nodig om ergens bij te kunnen komen, toch? En het bereiken van die bovenste plank of kast zou toch geen belasting moeten zijn?! Dat is waar dit houten keukentrapje goed van pas komt! Het trapje of krukje is super handig, want het houten keukentrapje in grijs heeft alle pluspunten in huis. Het houten opstapkrukje is stevig, compact en opvouwbaar. Dus heb je het opstapkrukje opvouwbaar even niet nodig dan is die gemakkelijk in te klappen en op te bergen in een kast.

Al is het keukentrapje met 3 treden ook wel erg gemakkelijk om altijd bij de hand hebben, daarnaast is het ook een stijlvolle keukenhulp, badkameraccessoire en een handige accessoire voor in de waskamer, die zeker gezien mag worden. En dan heeft dit houten keukentrapje nog iets extra's, want op het krukje zit je ook prima, dus je hebt zo altijd een extra zitplaats bij de hand!

Productdetails Houten Keukentrapje Grijs:

  • Materiaal: dennenhout
  • Kleur: charcoal grey
  • Lengte: 42 cm
  • Breedte/ Diepte: 63 cm (opgevouwen 21 cm)
  • Hoogte: 46,5 cm

Bijzonderheden: het keukentrapje heeft 3 treden. Het opstapkrukje met handvat wordt volledig geassembleerd geleverd en is plat op te vouwen. Alleen voor gebruik binnenshuis.