Zwarte Houten Opbergkist Buiten Moreton Groot SBWO05

€ 369,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Deze houten opbergkist voor buiten of zwarte kussenkist Moreton is een grote kussenbox of kussenkist voor in de tuin. De opbergkist tuin of houten kist met deksel groot heeft een mooie, diepzwarte afwerking met een tikkeltje Scandinavisch Design. De zinken deksel is aflopend en maakt een mooi contrast met het diepe zwart van het hout. Hierdoor oogt de houten opbergkist met deksel robuust en stoer. De opbergkist is weerbestendig en duurzaam en is ideaal te gebruiken als opberger voor buiten. 

De houten tuinkist of opbergkist buiten is op vele manieren te gebruiken, van het opbergen van laarzen en schoenen bij de voordeur zodat deze droog blijven, tot het opslaan van tuingereedschap of tuinkussens. Deze opbergkist groot is een veelzijdige aanvulling in uw tuin én ook een fantastisch alternatief voor extra opbergruimte in bijvoorbeeld uw tuinhuisje, blokhut of garage.

De opbergbox of zwarte opbergkist is eventueel ook binnen te gebruiken voor bijvoorbeeld het opbergen van boeken en/of tijdschriften en staat zelfs geweldig in de kinderkamer als houten opbergkist voor speelgoed oftewel speelgoedkist zwart.

Om de levensduur van de houten opbergkist te verlengen, raden we je aan de kist op een beschutte en overdekte plek neer te zetten en het hout jaarlijks te behandelen. Er worden zwarte doppen meegeleverd welke onderaan de poten bevestigd kunnen worden zodat de houten kist van de natte ondergrond gehouden kan worden. De opbergkist Moreton is ook als kleine opbergkist verkrijgbaar.

Productdetails Zwarte Houten Opbergkist Buiten Moreton Groot:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en de scharnierende deksel is gemaakt van verzinkt plaatstaal.
  • Kleur: antraciet grijs / zwart gebeitst
  • Hoogte: 65 cm
  • Lengte: 104 cm
  • Breedte/diepte: 60 cm
  • Binnenmaat: H43,5 cm x L90 cm x D46 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Bij buitengebruik van de opbergkist adviseren wij het volgende: Zet de opbergkist in een beschutte/ overdekte ruimte. Berg je tuinkussens in de herfst/ winter binnen op. En wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om zo ook de levensduur te verlengen.