Huishouden

Het huishouden, vaak een noodzakelijk kwaad. Met de huishoudartikelen en het design tafelgerei van Trendyard wordt het huishouden een aangename bezigheid. Daarnaast zijn de artikelen en accessoires gemaakt van natuurlijke materialen en neutrale kleuren. Tijdloos en duurzaam en je kan alles met elkaar mixen en matchen, het gehele assortiment past perfect binnen elk huis en huishouden.

Huishouden

Maak je huishouden een stuk leuker met de huishoudelijke hulp van Trendyard!  Je huis blijft schoon en netjes met ons assortiment aan huishoudelijke artikelen. Een huishoudartikel hoeft niet alleen praktisch te zijn, het is ook leuk als een extra accessoire in huis wat gezien mag worden. Van stijlvolle, houten droogrekken tot aan afvalbakken, compostemmers, een open gevlochten wasmand en een bezem en blik met lange steel. 

Naast deze praktische zaken hebben we ook design tafelgerei of eetgerei. Want een mooi gedekte tafel hoort toch ook bij het dagelijkse huishouden. Van tijdloos servies, bestek en besteksets, tot houten snijplanken, gerecycled glaswerk, tafellinnen en koffie en thee accessoires. Het gehele assortiment tafelgerei voor de eettafel vind je hier!

Alle huishoudartikelen en tafelaccessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen en vervaardigd in neutrale kleuren, zodat alles perfect te combineren is binnen elk soort huis en huishouden.

Het huishouden hoort er nu eenmaal bij en is binnen een druk gezin gewoon noodzakelijk. Maak het jezelf gemakkelijk en ook leuk door het aanschaffen van de juiste huishoudartikelen en tafelgerei. Want zodra je huishouden op orde is en je tafelgerei compleet is, blijft er meer tijd over voor de echte leuke dingen in het leven.