Ovale Schaal Nordic Coal 14533093

€ 39,95 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 2 tot 5 werkdagen

Omschrijving

Broste Copenhagen heeft naast het bestaande stijlvolle servies, Nordic Sea & Sand, nu een nieuwe serie, Nordic Coal. Het bijzondere servies Nordic Coal is ontstaan en ontworpen vanuit de populaire collectie Nordic Sea. De krachtige tinten van het servies Nordic Coal zijn geïnspireerd op de natuur en haar ruwe materialen, waardoor het Broste servies perfect past binnen elk eigentijds interieur. De collectie bestaat uit borden, espresso kopjes, mokken, diverse schalen en een robuuste theepot. De grote schalen zijn echte eyecatchers voor op tafel.

Deze schaal, ook wel serveerschaal, uit de Nordic Coal servieslijn is uniek, omdat het handgemaakt aardewerk is. De schaal van Broste Copenhagen is met de hand geglazuurd, hierdoor kunnen onderlinge kleurverschillen voorkomen. De schaal is prefect te gebruiken voor het opdienen van vis- en vleesgerechten en verschillende groenten.

Productdetails Ovale Schaal Nordic Coal:

  • Materiaal: keramiek
  • Kleur: zwart
  • Lengte: 35,5cm 
  • Breedte: 26,5cm 

Bijzonderheden: het Nordic Coal servies is hittebestendig tot 65 graden in de vaatwasmachine en tot 675W in de magnetron. Niet geschikt voor gebruik in de oven. De kleur kan variëren.