Hammershøi Karaf Wit 0,8 l KD151250

Hammershøi Karaf Wit 0,8 l KD151250
Hammershøi Karaf Wit 0,8 l KD151250 Hammershøi Karaf Wit 0,8 l KD151250
€ 57,90 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model KD151250
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar in

Deze grote, glazen karaf uit de Kähler's Hammershøi-serie is een de voor de hand liggende keuze voor het serveren van goede rode wijn tijdens een heerlijk diner. De karaf kan ook worden gebruikt voor water of een verfrissende limonade van fruit. De sierlijke, witte keramische knop is een prachtig contrast bij het glas. Het Hammershøi-servies is de eerste Kähler-serie die gecombineerd wordt met glas.

 

Productdetails Hammershøi Karaf Wit 0,8 l:

Materiaal: keramiek en glas

Volume: 800 ml

Afmetingen: breedte 90 mm, hoogte 320 mm

Bijzonderheden: Aan te raden is om de siliconenstop na gebruik grondig te reinigen om ervoor te zorgen dat er geen sporen van voedsel of afwasmiddel achterblijven. De karaf is vaatwasmachinebestendig wanneer het glaswerkprogramma wordt gebruikt. De karaf is niet magnetron-, oven- of vriezerbestendig.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.