Hammershøi Melkkan Wit 0,5 l KD160672

Hammershøi Melkkan Wit 0,5 l KD160672
Hammershøi Melkkan Wit 0,5 l KD160672 Hammershøi Melkkan Wit 0,5 l KD160672 Hammershøi Melkkan Wit 0,5 l KD160672
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model KD160672

Uit het populaire Hammershøi-assortiment van Kähler komt deze kenmerkende, witte melkkan. Gebruik de kleine kan van keramiek met de kopjes, bekers en de prachtige bonbonniére uit dezelfde reeks en verras uw gasten met een mooi opgemaakte koffietafel.

 

Productdetails Hammershøi Melkkan Wit 0,5 l:

Materiaal: keramiek

Volume: 500 ml

Bijzonderheden: De melkkan is vaatwasbestendig tot max. 60 graden. De melkkan is magnetronbestendig tot max. 1.000 W. De melkkan is niet oven- of vriezerbestendig.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.