Jobek Hangmat "Antigua" Roze Gestreept 25611

Jobek Hangmat "Antigua" Roze Gestreept   25611
Jobek Hangmat "Antigua" Roze Gestreept   25611 Jobek Hangmat "Antigua" Roze Gestreept   25611 Jobek Hangmat "Antigua" Roze Gestreept   25611
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model 25611

Ook beschikbaar in

Tientallen jaren ervaring is de basis van de kwalitatief goede hangmatten van Jobek,  " Made in Brazil " . De hangmatten worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen worden bijna alle producten van Jobek getest door onafhankelijke instituten.  

De stof die wordt gebruikt is biologisch katoen. Het katoen wordt volgens traditionele methoden en zonder verdere chemische behandeling geteeld en gekleurd.

Het touw c.q. koord dat wordt gebruikt is een synthetische vezel die het comfort van katoen combineert met de duurzaamheid van de vezel en is uniek op de markt . Dankzij het schimmelwerende en UV – bestendige materiaal is vuil en verbleken geen probleem. Daarnaast is het touw c.q. koord ook gemakkelijk te reinigen .

 

PRODUCTDETAILS Jobek Hangmat Antigua Roze Gestreept:

Materiaal: biologisch katoen

Lengte: ligvlak 220cm

Breedte: ligvlak 140cm

Totale lengte: 380cm

Belastbaar: tot 160kg