Tijdelijk uitverkocht
Kaarsfakkels 6 Stuks KFRL - 6 Stuks
Kaarsfakkels 6 Stuks KFRL - 6 Stuks

Kaarsfakkels 6 Stuks KFRL - 6 Stuks

€ 29,50 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Plaats meerdere van deze vrolijk gekleurde kaarsfakkels in je tuin en je tuinfeestje of barbecue kan beginnen! Hoe simpel kan het zijn, een kaars op een stok oftewel de kaarsfakkel. De beste feestverlichting voor buiten! Super sfeervol en door de vrolijke kleuren van de kaarsen creëer je een geheel eigen sfeer. Deze buitenkaarsen moet je eigenlijk standaard in huis hebben, want ook op een zwoele zomeravond of tijdens een etentje met vrienden zijn ze leuk om neer te zetten en aan te steken.

De fakkels voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; clay en siena en de duokaarsen in blauw/wit, oker/wit en flamingo/wit. De buitenkaarsen zitten op een stok van bamboe. Perfect om in de grond te steken maar je kan ze ook in een emmer met zand prikken.

De kaarsfakkels zijn rustiek, door en door gekleurd en worden per kleur als set van 6 stuks geleverd. Het is dus ook leuk om meerdere kleuren te bestellen, zo kan je naar eigen wens mixen en matchen.

Productdetails Kaarsfakkels - 6 Stuks:

  • Materiaal: paraffine, bamboe
  • Kleuren: clay, siena, blauw/wit, oker/wit, flamingo/wit
  • Afmeting kaars: 3,8 x 12 cm
  • Totale afmeting fakkel: 62,5 cm
  • Branduren: 9 uur
  • Gebruik: buiten 

Bijzonderheden: de kaarsfakkels worden per kleur als set van 6 stuks geleverd. De buitenkaarsen hebben hetzelfde smeltpunt als normale kaarsen, wees dus voorzichtig met het plaatsen in direct zonlicht.