Kaarsfakkels 6 Stuks KFRL - 6 Stuks

Kaarsfakkels 6 Stuks KFRL - 6 Stuks
Kaarsfakkels 6 Stuks KFRL - 6 Stuks
€ 24,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model KFRL - 6 Stuks
Beschikbaarheid Op voorraad, 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar in

Plaats meerdere van deze vrolijk gekleurde kaarsfakkels in je tuin en je tuinfeestje of barbecue kan beginnen! Hoe simpel kan het zijn, een kaars op een stok oftewel de kaarsfakkel. De beste feestverlichting voor buiten! Super sfeervol en door de vrolijke kleuren van de kaarsen creëer je een geheel eigen sfeer. Deze buitenkaarsen moet je eigenlijk standaard in huis hebben, want ook op een zwoele zomeravond of tijdens een etentje met vrienden zijn ze leuk om neer te zetten en aan te steken.

De fakkels voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; clay en siena en de duokaarsen in blauw/wit, oker/wit en flamingo/wit. De buitenkaarsen zitten op een stok van bamboe. Perfect om in de grond te steken maar je kan ze ook in een emmer met zand prikken.

De kaarsfakkels zijn rustiek, door en door gekleurd en worden per kleur als set van 6 stuks geleverd. Het is dus ook leuk om meerdere kleuren te bestellen, zo kan je naar eigen wens mixen en matchen.

 

Productdetails Kaarsfakkels - 6 Stuks:

Materiaal: paraffine, bamboe

Kleuren: clay, siena, blauw/wit, oker/wit, flamingo/wit

Afmeting kaars: 3,8 x 12 cm

Totale afmeting fakkel: 62,5 cm

Branduren: 9 uur

Gebruik: buiten 

Bijzonderheden: de kaarsfakkels worden per kleur als set van 6 stuks geleverd. De buitenkaarsen hebben hetzelfde smeltpunt als normale kaarsen, wees dus voorzichtig met het plaatsen in direct zonlicht.