Hammershøi Beker Wit 33 cl KD160610

Hammershøi Beker Wit 33 cl KD160610
Hammershøi Beker Wit 33 cl KD160610 Hammershøi Beker Wit 33 cl KD160610 Hammershøi Beker Wit 33 cl KD160610
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model KD160610

Ook beschikbaar in

Het Hammershøi servies van Kähler heeft nu ook een grote beker of mok met oor die zeer multifunctioneel is en kan worden gebruikt voor elke warme drank. De prachtige mok is ideaal te combineren met de andere kleuren in het assortiment. De beker mag gewoonweg niet ontbreken in je Hammershøi servies.

 

Productdetails Hammershøi Beker Wit 33 cl:

Materiaal: keramiek

Volume: 33 cl

Bijzonderheden: De beker is vaatwasbestendig tot maximaal 60 graden. De beker is niet magnetron-, oven, en vriezerbestendig.

Wij raden u aan om de thermische bekers en koppen zorgvuldig te behandelen. Hoewel ze dik en veerkrachtig lijken, bestaan ze uit 2 dunne schelpen, naast elkaar, om zo de holte te creëren die het thermische effect geeft.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.