Hammershøi Serveerplateau Rond Wit 25 cm KD161419

Hammershøi Serveerplateau Rond Wit 25 cm KD161419
Hammershøi Serveerplateau Rond Wit 25 cm KD161419 Hammershøi Serveerplateau Rond Wit 25 cm KD161419 Hammershøi Serveerplateau Rond Wit 25 cm KD161419
€ 39,90 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model KD161419
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar in

Ontdek deze prachtige Kähler-serveerplateau, onderdeel van het elegante Hammershøi servies, geïnspireerd op de historische werken van de wereldberoemde kunstenaar, Svend Hammershøi. De ontwerper, Hans-Christian Bauer, heeft de plateaus vernieuwd en gemoderniseerd in kleur, vorm en materiaal.

Het plateau of onderbord kan gebruikt worden voor het uitserveren van gerechten of als basis voor een stil leven.

 

Productdetails Hammershøi Bord Wit 25 cm:

Materiaal: keramiek

Doorsnee: Ø 25 cm

Bijzonderheden: Het plateau is vaatwasbestendig tot maximaal 60 graden. Het plateau is niet magnetron-, oven-, en vriezerbestendig.

Door het gebruik van bestek kunnen er krassen ontstaan op de Hammershøi borden en plateaus. Dit is vrij normaal en zal moeilijk te vermijden zijn. Krasjes die door bestek veroorzaakt worden, worden niet door een garantie gedekt.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.