Hammershøi Bestek Lepel KD160856

Hammershøi Bestek Lepel KD160856
Hammershøi Bestek Lepel KD160856 Hammershøi Bestek Lepel KD160856 Hammershøi Bestek Lepel KD160856
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model KD160856

Ook beschikbaar in

Breid de Hammershøi collectie uit met deze lepel van de prachtige bestekset serie van Kähler. Het uiteinde van de lepel is kenmerkend voor de Hammershøi serie. De lepel heeft een gepolijste look die het prachtige, witte keramische servies op een goed ingerichte tafel compleet maakt.

Er is ook een 16-delig bestekset van de Hammershøi serie verkrijgbaar.

 

Productdetails Hammershøi Bestek Lepel:

Materiaal: roestvrij staal

Kleur: zilver

het bestek is vaatwasmachine bestendig tot maximaal 60 graden. De voorkeur gaat echter uit om het bestek met de hand af te wassen. Dit in verband met mogelijke agressieve middelen die aanwezig kunnen zijn in de vaatwasser en welke geen positief effect kunnen hebben op het bestek. Het bestek is niet magnetron-, oven, en vriezerbestendig.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.