Hammershøi Bestekset 16-delig KD160795

Hammershøi Bestekset 16-delig KD160795
Hammershøi Bestekset 16-delig KD160795 Hammershøi Bestekset 16-delig KD160795 Hammershøi Bestekset 16-delig KD160795 Hammershøi Bestekset 16-delig KD160795
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model KD160795

Ook beschikbaar in

Onder het historische Hammershøi-assortiment van Kähler vind je een tijdloze bestekset in een modern design. Het elegante hoogglans roestvrij staal past perfect bij het keramiek in het assortiment. Geniet elke dag van dit prachtige Hammershøi bestekset en gebruik het als eyecatcher bij feestelijke gelegenheden.

De bestekset bestaat uit 16 delen. De lepel, vork, mes en theelepel zijn ook los verkrijgbaar.

 

Productdetails Hammershøi Bestekset:

Materiaal: roestvrij staal

Kleur: zilver

het bestek is vaatwasmachine bestendig tot maximaal 60 graden. De voorkeur gaat echter uit om het bestek met de hand af te wassen. Dit in verband met mogelijke agressieve middelen die aanwezig kunnen zijn in de vaatwasser en welke geen positief effect kunnen hebben op het bestek. Het bestek is niet magnetron-, oven, en vriezerbestendig.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.