Hammershøi Kop en Schotel Wit KD160603

Hammershøi Kop en Schotel Wit  KD160603
Hammershøi Kop en Schotel Wit  KD160603 Hammershøi Kop en Schotel Wit  KD160603
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model KD160603

Deze prachtige kop en schotel is ideaal als theekop of als een kop voor uw koffie of warme chocolademelk. Maak je Hammershøi servies compleet met deze tijdloze kop en schotel.

 

Productdetails Hammershøi Kop en Schotel Wit:

Materiaal: keramiek

Volume: 25 cl

Bijzonderheden: De kop en schotel is vaatwasbestendig tot maximaal 60 graden. De kop en schotel kan tevens veilig in de magnetron tot maximaal 1.000 W. De kop en schotel is niet oven- en vriezerbestendig.

 

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.