Hammershøi Slabestek Hout KD151151

Hammershøi Slabestek Hout KD151151
Hammershøi Slabestek Hout KD151151 Hammershøi Slabestek Hout KD151151
€ 29,90 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model KD151151
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Dit exclusieve slabestek of saladebestek is gemaakt van duurzaam eiken en past perfect bij het elegante keramiek van het Scandinavische Hammershøi servies. Wanneer je dit bestek gebruikt in combinatie met de keramische saladeschaal op een goed gedekte tafel, wordt dit een spannende mix van natuurlijke materialen.

 

Productdetails Hammershøi Slabestek Hout:

Materiaal: eikenhout

Bijzonderheden: Advies is om het hout te behandelen met olijfolie wanneer dit nodig is om te voorkomen dat het hout uitdroogt en barst. Het slabestek mag echter niet in contact komen met hete voedingsmiddelen. Het slabestek is niet geschikt voor de vaatwasser, magnetron, oven en vriezer.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.