Medicijnkastje Metaal Met Slot FACH02

Medicijnkastje Metaal Met Slot FACH02
Medicijnkastje Metaal Met Slot FACH02 Medicijnkastje Metaal Met Slot FACH02 Medicijnkastje Metaal Met Slot FACH02
€ 69,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model FACH02
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Houd alle benodigde pleisters, verbanden, medicijnen georganiseerd en op één plek met dit medicijnkastje, ehbo kastje of eerste hulp kastje. Het kastje voor medicijnen en andere eerste hulp middelen is een goed alternatief voor de traditionele ehbo doos, ehbo koffer of de vaak rond slingerende eerste hulp middelen. De ehbo kast met slot kan in de badkamer, de keuken, de bijkeuken of de waskamer worden opgehangen, op de juiste hoogte zodat de kinderen er niet bij kunnen.

Aan de binnenkant van de eerste hulp kast zitten drie planken zodat je alle medicijnen en eerste hulp middelen netjes kan rangschikken en opbergen. Het deurtje heeft een veilig slot en wordt geleverd met 2 sleutels, hierdoor blijft de medicatie veilig buiten het bereik van kinderen.

 

Productdetails Medicijnkastje Metaal Met Slot:

Materiaal: Gepoedercoat staal

Kleur: Wit met grijs

Afmetingen: Hoogte 45 cm + breedte 16 cm + lengte 36 cm 

Bijzonderheden: Er zitten 4 gaten aan de achterkant van het kastje voor de bevestiging aan de muur. Het ehbo kastje wordt geleverd inclusief 2 sets sleutels, 3 binnenplanken en schroeven. De sleutels worden per eenheid gemaakt en kunnen niet worden vervangen c.q. bijbesteld.