Tijdelijk uitverkocht
Kledingrek Hout Met Plank BOCR04
Kledingrek Hout Met Plank BOCR04 Kledingrek Hout Met Plank BOCR04 Kledingrek Hout Met Plank BOCR04 Kledingrek Hout Met Plank BOCR04 Kledingrek Hout Met Plank BOCR04 Kledingrek Hout Met Plank BOCR04

Kledingrek Hout Met Plank BOCR04

€ 299,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Of je dit kledingrek hout met plank nu gebruikt als garderoberek of staande kapstok met schoenenrek voor in de hal of gang óf als kledingstandaard hout in je slaapkamer, door z'n pure uitstraling zal dit kledingrek in beide ruimtes z'n sfeer goed afgeven.

Het kledingrek is vervaardigd van essenhout en heeft 4 verstelbare haken waaraan je jassen of kleding op kan hangen. Daarnaast biedt het houten kledingrek ook plek voor kledinghangers waaraan je je meest favoriete kledingstukken zoals jurkjes, bloesjes, broeken en nette jasjes kan ophangen. De drie planken bieden plek om wat kleding, sjaals of andere accessoires neer te leggen of om als schoenenrek te gebruiken voor je mooiste sneakers, laarsjes en/of pumps. 

Plaats je het kledingrek als garderoberek met kapstok in de hal? Kijk dan ook eens naar de houten laarzenrekken 4 paar en 6 paar. Erg leuk om te combineren met elkaar!

Productdetails Kledingrek Hout Met Plank:

  • Materiaal: essenhout
  • Afmeting: hoogte 178 cm x lengte 92 cm x breedte/ diepte 32 cm
  • Planken: de afstand tussen de planken is 26 cm, maximaal gewichtslimiet per plank is 10 kg en voor de rail 5 kg.
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: het houten kledingrek inclusief 4 verstelbare haken is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis en wordt geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket.