Broste Copenhagen Kandelaar "Filou" Grijs Filou parelgrijs finish

Broste Copenhagen Kandelaar "Filou" Grijs Filou parelgrijs finish
Broste Copenhagen Kandelaar "Filou" Grijs Filou parelgrijs finish Broste Copenhagen Kandelaar "Filou" Grijs Filou parelgrijs finish
€ 24,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Filou parelgrijs finish
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-5 werkdagen

Ook beschikbaar in

Broste Copenhagen heeft zin in dit najaar met gezellige, nostalgische momenten en een klassieke Broste Copenhagen stijl in een eigentijds kleurenpallet waar de invloed van de Noorse natuur duidelijk terug te vinden is. De warme donkere kleuren, zoals mosterd geel, bordeaux rood en donker turquoise in combinatie met oud roze, beige en lichtgrijs zijn de trend voor dit najaar en voegen een vleugje romantiek toe aan het aankomende Herfst & Winter seizoen.

De combinatie van de kleuren met de gebruikte natuurlijke materialen en stoffen zijn perfect op elkaar afgestemd, hier is duidelijk de stijl van Broste Copenhagen terug te vinden. Elk artikel in de collectie is een entiteit op zich en kan gemakkelijk in elk interieur toegepast worden.

Deze draad gebogen kandelaars "Filou" van Broste Copenhagen die opvallen door de eenvoudige vorm en afgewerkt in een parelgrijs finish zijn geschikt voor dinerkaarsen met een diameter van 21mm of 26mm. Deze stijlvolle draadkandelaar zorgt voor een stoer accent in je interieur.

 

Productdetails Kandelaar Filou:

Materiaal: metaal

Kleuren: parelgrijs finish

Kaarshouder: dinerkaars Ø 21mm of Ø 26mm

Diameter: Ø 10cm (grootste maat)

Hoogte: 15cm (grootste maat)

Bijzonderheden: de set kaarshouders bestaat uit 3 stuks.